VII. EPBC MACONKA – 14. órai eredmények – Tata Nitu csapata vezet

Az éjjel nem sok ideje volt aludni a csapatoknak. Beindult a halfogás a VII. Professzionális Bojlis Európa Kupán. A kockás zászlót Tata Nitu csapata mellé tűzték ki, aki jelenleg vezeti a versenyt!  A románok élő  pontyfogó legendája reggel 7 óráig több mint 80 kg halat fogott. Napközben tovább folytatódott Nitu bácsiéknál a nagyüzem, egymás után fogták a kistestű pontyokat délutánra pedig már becsléseink szerint több mint 200 kg “friss pontynál” járnak. Ez az eddigi legmagasabb részeredmény az EPBC-k történetében. 12:45 magasságában a versenybíróság tájékoztatása szerint túllépte az 1 tonnás fogási mennyiséget. Ekkor már óránként közel 1 mázsa fogás kerül regisztrálásra.

nitu_bacsi

Nem csak a kistestű halak megfogásában jeleskedett a Tata Nitu Carp Team  
tatanitu

Második helyen a verseny eddigi legnagyobb halát fogó (16,70 kg) Total Baits Maconka áll 63,66 kilogrammal. Harmadik a korábbi kétszeres maconkai kupagyőztes SBS-SziKo Team 55,48 kg-os fogással.

 

szilágyi tamás

 

EPBC_VII_14_115_grafikon_lead

12:45 magasságában a versenybíróság tájékoztatása szerint a csapatok túllépték  az 1 tonnás fogási mennyiséget. Ekkor már óránként közel 1 mázsa fogás kerül regisztrálásra.

Ma este 20:00 órakor a http://fishingandhuntingtv.com/live/ kezdődő élő műsorunkban már a legfrissebb 19:00 órás mérlegelés eredményeivel is szolgálunk. Emellett értékes ajándékokat nyerhetnek akik velünk játszanak.

jatek_hetfo