IBCC 2019 -1. nap – Érkeznek a résztvevők

Kövesd velünk percről-percre a jubileumi, V. IBCC eseményeit! Weboldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny részleteiről, ott leszünk a legfontosabb eseményeknél, majd április 13-tól, a verseny ideje alatt minden nap 20 órától ÉLŐ műsort sugárzunk a helyszíni stúdiónkból a The Fishing and Hunting csatornán!

12:00 – Lassan-lassan érkeznek a csapatok az V. IBCC központi helyszínére.  A Hotel Club Tihany, Wimbledon termében ma 20:00 óráig van lehetősége regisztrálni a csapatoknak, amelyet egyébkét az előzetesen jelentkezett 250 együttesből már 30 megtett. Érkezett csapat ma már Hollandiából és Belgiumból is, és várhatóan ma délután még tucatnyi csapat befut, de az igazi bumm majd holnap délelőtt várható. A verseny vezető bírói ma ismét körbejárták a tavat, és kitűzésre kerültek a horgászhelyek, melyeket majd holnap délután sorsolnak ki.

12:35 – Az időjárás zord arcát mutatja, jelentősen csökkent a levegő és a víz hőmérséklete is, ami jelenleg 10 Celsius fok. Ezzel együtt a nyugati medencében van most másodfokú viharjelzés, a középső-, és keleti -medencében ebben a pillanatban az első fokú jelzés van érvényben

13:56 – Befejeződött a pálya táblázása. A versenyzők számára egyértelmű kiírás jelzi, hogy hol versenyeznek majd az előttük álló 140 órában. Az V. IBCC vasárnap délben 12 órakor indul.

23:58 – A napot végül több mint 100 csapat csónakellenőrzésével és regisztrációjával zártuk, szombaton megnyitó, este 20:0-tól pedig élő adás a F&H-on.

Az oldal folyamatosan frissül.