Mikbaits

Fokozat

  • Szektor szponzor

Honlap: https://mikbaitsfishing.hu/

Mikbaits – a minőség hozza meg a sikert

A vállalatot egy jól ismert horgász és publicista, Michal Kučera alapította 2005-ben. Gyorsan az egyik legnagyobb cseh alapú pontyhorgászati vállalattá vált. A vállalat népszerűsége és hírneve nőtt a hazai piacon, Szlovákiában, Magyarországon és más országokban is, és lépésről lépésre az egyik legnagyobb és legtekintélyesebb horgászati márka lett Közép-Európában.

A fő cél és mottó a termékek minősége és elégedett vásárlók, ezért használnak a világ minden tájáról származó legmagasabb minőségű összetevőket. A bojli eredeti eljárással készül, ami lehetővé teszi egy nagyon egyedi és specifikus bojli létrehozását, amely nem lehetséges nagy modern automatikus gépeken. Ez az oka annak, hogy a bojlijuk legendássá vált.

Több mint 30 különböző bojlit találhat a kínálatukban. Néhányat kifejezetten úgy gyártanak, hogy szelektívek és főként a legnagyobb pontyokat vonzzák, mások pedig nagyon vonzó és feloldódó bojlikat tartalmaznak rövid kirándulásokhoz vagy versenyekhez.

A Mikbaits kínálatban nemcsak bojli található, hanem egy egész pontyhorgászathoz való skála, mint például mártások, erősítők, paszták, pop-upok, pellet, összetevők, etetőkosarak és method feeder termékek.

A Mikbaits termékeit használó versenyzők rendkívül sikeresek a regionális és nemzetközi pontyhorgászati versenyeken. Az IBCC eredményeik általában nagyon erősek. 2017 – 3. hely, 2018 – 2. hely, 2020 – 1. hely és az első ötben 1. hely, 2021 – 2. hely, 2022 – Legnagyobb tükörponty.

Hírek 2024 – az új szezonra előkészítettük a NutraKRILL bojlit, amely rendkívül sok természetes összetevőt tartalmaz, beleértve a 30% krillt. Egy másik újdonság a CHILLI CHIPS sorozat, amely egy nagyon vonzó bojli a gyors fogásokhoz. Sok új terméket is előkészítettünk az etetőhorgászathoz, valamint különleges termékeket a tokhal, a nemesponty vagy a harcsa fogásához.

Az összes termékünket most már megtalálhatja a www.mikbaits.com weboldalon.