The One termékek 50% kedvezménnyel a HorgászShow-n!

A PV TV csapatai általában a versenyekre 2 fajta bojlival készülnek, éppen ezért volt szükséges olyan aprólékosan „összerakni” a csalikat, hogy szinte minden vízterületen, versenykörülmények közepette is tökéletesen működjenek. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit. Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelemtől pedig igazolta a munka eredményességét.Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy büszkén mutathatjuk be mindenkinek a The One termékeket.

Ezek a 100% természetes összetevőből készült termékek számtalan vízen töltött nap és több évnyi tesztelés eredményei. A hazai és nemzetközi versenyeken, rengeteg pontyot köszönhettünk nekik. Fogósságukat bizonyítottak a nagy pontyok horgászatánál, és a pontyfogó versenyek alatt is, ahol a mennyiség az elsődleges szempont. Boldogok vagyunk, hogy mostantól megtalálhatóak termékeink a boltok polcain, és bízunk benne, hogy sok felejthetetlen élményt okoznak majd.

Most kihagyhatatlan AKCIÓNK keretében a HorgászShow mindhárom napján 50% kedvezménnyel, azaz féláron vásárolhatóak meg a  The One bojlik (1kg-os kiszerelés, oldódó és főtt változatok egyaránt)! (a készlet erejéig!)

Görbüljön,…de csak a horgászbot! …és ne feledd, válaszd a pirosat vagy a feketét!

Bővebb információ: http://www.horgaszshow.hu/hungarian