Szponzorok

Amennyiben szeretne ön is a szponzorok közé tartozni, kérje ajánlatunkat a tamas.csorgo@ibcc.hu e-mail címen.

FŐSZPONZOR:

fishing-300x194Fishing & Hunting

A Fishing And Hunting a térség legnépszerűbb horgász-vadász csatornája.

A Fishing And Hunting a nap 24 órájában sugároz horgász és vadász filmeket, sorozatokat, versenybeszámolókat és magazinokat. Legyen szó helyi, országos, regionális, vagy világszintű versenyekről, a Fishing And Hunting mindenhol jelen van és tudósít az aktuális eseményekről.

A Fishing And Hunting ismeretterjesztő, oktató műsorokkal szélesíti a horgászok, vadászok tudásának tárházát, természetbarát műsoraival hívja fel a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára.

A Fishing And Hunting műsora izgalmas, változatos és színvonalas, a csatorna könnyen megtalálja az utat minden horgász, vadász és természetkedvelő szívéhez. A Fishing And Hunting szerkesztősége kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a csatorna műsorában nagy számban szerepeljenek helyi kötődésű anyagok, nem csak egzotikus távoli tájakon készült felvételek.

A Fishing And Hunting garancia a minőségi szórakoztatásra. A csatorna Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában, Horvátországban, Boszniában és Moldáviában érhető el.

SZEKTOR SZPONZOROK:

 

The One

theone_s

 

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak. A The One négy fajta csali palettával rendelkezik, a Red, eper-frankfurti, a Black, Squid-szilva, a Purple, rákos, és Gold, scopex-vajkaramella ízesítésű. A The One csapata folyamatosan teszteli a termékeket, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.

CarpExpert logo

A legelső Carp Expert márkajelzéssel ellátott monofil zsinórok negyed százada debütáltak a Közép-Kelet Európai horgászpiacokon. A márka sikere töretlen, de azóta a zsinórok mellett szinte minden kellék, kiegészítő elérhető, ami egy modern pontyhorgász számára szükséges. A termékpaletta fejlesztése, frissítése folyamatos. 2017-ben is több tucat újdonságot találnak majd a horgászok a boltok polcain. Kezdjük a sort a Feeder Neo orsó bemutatásával, aminek fejlesztésekor a tavaly nagy sikereket elérő kétsebességes Double Speed orsó volt a kiindulópont. A Baitrunner rendszerű, tehát nyeletőfékes orsónál a fékerőt egy kapcsoló segítségével gyorsan tudjuk változtatni. Az orsó áttétele 5,5:1-hez, ami igen gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé. 5 csapágy biztosítja a sima futást és a precíz működést, az orsó tűgörgős visszaforgás gátlóval rendelkezik, így kisebb a gubancolódás veszélye. Elsősorban feeder horgászatra ajánljuk, ekkor aknázhatjuk ki legjobban az orsó adta lehetőségeket.

 

TÁMOGATÓK:

 

Hotel Club Tihany****

Club Tihany_logoA Hotel Club Tihany a festői Tihanyi félsziget csúcsán, közvetlen vízparton, 130 000m2-en (17 futballpályányi területen )  várja kedves Vendégeit a Balaton part legnagyobb konferencia (2600 fő) és szállás (1450 fő) kapacitásával, 1200m2-es wellness szigettel, számtalan gyermek- és sportprogrammal.

1000 éves Bencés apátság, festői halászfalu, lenyűgöző szépségű táj, csodálatos balatoni panoráma, pezsgő kulturális élet, híres borvidék, vendégszerető emberek – megannyi érv, hogy megismerjék Tihanyt és ellátogassanak a Hotel Club Tihanyba!
Budapesttől 120 km-re, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban ,közvetlenül a vízparton fekszik a Club Tihany üdülőközpont. Igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
Egyedi balatoni rendezvényhelyszín, egyedi környezetben, egyedi ajánlatokkal.
Hangulatos bungalók és kényelmes szállodai szobák közül válogathatnak kedvük és igényük szerint a pihenni vágyók. A faházakban a házi kedvencek is szívesen látott vendégek.
Családoknak is ideális: Balaton parti családi pihenés gyermekbarát szolgáltatásokkal, „szülőbarát” árakkal.

 

Magyar Országos Horgász Szövetség

Screen Shot 2015-10-09 at 10.58.57_csapat

A Magyar Országos Horgász Szövetség a több, mint ezer horgászegyesületet tömörítő megyei és területi szövetségek közös, országos szervezete, mely szervezeti rendszerén keresztül közel 350 000 horgász érdekképviseletét és érdekvédelmét látja el. Ezen, széles társadalmi kört érintő tevékenységen belül a horgászsport ma már hivatalosan is elismert sportág, a MOHOSZ tagja a MOB Nem Olimpiai Sportágak családjának is. A horgászsport támogatását szolgálja a  Magyar Csapat / Team Hungary támogatási rendszer, mely lehetővé teszi, hogy a horgászcikk gyártásban, kereskedelemben érintett vállalkozások vagy más társaságok különböző fokozatú támogatói kategóriákban pénzbeli vagy egyéb támogatási módozatokkal segítsék a horgász versenysport résztvevőit.

https://www.mohosz.hu/

 

Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

balaton2 Társaságunk fő feladata a Balaton ökológiai szemléletű halgazdálkodásának megvalósítása. Elsődleges cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása, ami a horgászat számára értékes halfajokból – a javuló vízminőség mellett is – optimális fogás elérését biztosítja, nem fenyeget a halállomány sokszínűségének megszűnésével, továbbá biztosítja a természeti értékek védelmét és a minőségi turizmus feltételeit.

Alapvető cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása és fenntartása, amely a horgászok érdekeit a legszélesebb körben szolgálja, az őshonos halfajok telepítése során igazodik a tó természetes halnevelő és haleltartó képességéhez, erősíti az őshonos halállományok sokszínűségét és megújulási lehetőségét, továbbá hozzájárul a természeti értékek védelméhez és a minőségi turizmus fejlesztéséhez.

Társaságunk legfontosabb tevékenységei a következők:

 •            az állami tulajdonban lévő balatoni halállomány megőrzése és fejlesztése
 •            a természetes szaporodó helyek megőrzése, védelme és fejlesztése, élőhely rekonstrukció.
 •            mesterséges szaporodó helyek kifejlesztése és gyakorlati alkalmazásának bevezetése, fenntartása
 •            a Balaton és a Kis-Balaton szükség szerinti szelektív állományszabályozó halászata
 •            a hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási terv keretében végzett tervszerű haltelepítés
 •            tógazdasági haltermelés a balatoni telepítésre kerülő hal előállításának céljából
 •            horgászengedélyek kibocsátása, horgásztatás
 •            horgászturisztika fejlesztésében való aktív részvétel
 •            halőrzési tevékenység a Balaton halállományának védelmében
 •            a természetes (tavaszi) és rendkívüli halelhullás következményeinek elhárítása, haltetem gyűjtés
 •            a balatoni sudárponty fajtafenntartása és szaporítása
 •            a lehető leghatékonyabb védekezés a nagy kárókatona (Phalacrocorax carbo) ellen.

 

HHNHE_logoA Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület rövidített nevén HHNHE 2013. december 11-én alakult meg. Az Egyesület fő célja a rekreációs horgászat népszerűsítése, a horgászsport fejlesztése, a hazai és a külföldi horgászlehetőségek biztosítása, a horgászetika tiszteletben tartása és az arra való nevelése, a természetes és az épített környezet megóvása.

A lakosság több, mint 10%-a, mintegy 1,2 millió ember kerül kapcsolatban a horgászattal közvetlenül vagy a családján keresztül. Egyesületünk több éve folyamatosan segíti az embereket abban, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek a horgászatnak.

Segítünk Önnek abba, hogy:

 • hozzájuthasson a szükséges állami jegyéhez
 • azonnal elvégezzük az adminisztrációt (hazánkban egyedül álló gyorsasággal)
 • egyeztetett helyen és időben állunk a rendelkezésükre
 • 000 Forint értékű Energofish ajándékkuponnal lepjük meg Önt, mint egyesületi tagunkat

Egyesületünk taglétszáma folyamatosan növekszik, 2016-ban már 5-6 ezer fővel büszkélkedhettünk. Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy Cseh László és Erdei Zsolt (Madár) is az Egyesületünk tiszteletbeli tagja.

2017-es évben az egyik fő cél kitűzésünk között szerepel a nemzetközi partnereinkkel történő kölcsönös kooperatív kapcsolat kiépítése, melyen keresztül lehetőség nyílik a környező országokban történő horgászatra. Mindezek mellett vizsgáztatási lehetőséget is biztosítunk minden kedves leendő tagunk számára.

Keressen minket, hogy kereshessük Önt!

Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület

Egy Csapatban Vagyunk!
http://hhnhe.hu/

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login