Szponzorok

Amennyiben szeretne ön is a szponzorok közé tartozni, kérje ajánlatunkat a tamas.csorgo@ibcc.hu e-mail címen.

FŐSZPONZOR:

fishing-300x194Fishing & Hunting

A Fishing And Hunting a térség legnépszerűbb horgász-vadász csatornája.

A Fishing And Hunting a nap 24 órájában sugároz horgász és vadász filmeket, sorozatokat, versenybeszámolókat és magazinokat. Legyen szó helyi, országos, regionális, vagy világszintű versenyekről, a Fishing And Hunting mindenhol jelen van és tudósít az aktuális eseményekről.

A Fishing And Hunting ismeretterjesztő, oktató műsorokkal szélesíti a horgászok, vadászok tudásának tárházát, természetbarát műsoraival hívja fel a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára.

A Fishing And Hunting műsora izgalmas, változatos és színvonalas, a csatorna könnyen megtalálja az utat minden horgász, vadász és természetkedvelő szívéhez. A Fishing And Hunting szerkesztősége kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a csatorna műsorában nagy számban szerepeljenek helyi kötődésű anyagok, nem csak egzotikus távoli tájakon készült felvételek.

A Fishing And Hunting garancia a minőségi szórakoztatásra. A csatorna Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában, Horvátországban, Boszniában és Moldáviában érhető el.

SZEKTOR SZPONZOROK:

 

The One

theone_s

 

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak. A The One négy fajta csali palettával rendelkezik, a Red, eper-frankfurti, a Black, Squid-szilva, a Purple, rákos, és Gold, scopex-vajkaramella ízesítésű. A The One csapata folyamatosan teszteli a termékeket, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.

CarpExpert logo

A legelső Carp Expert márkajelzéssel ellátott monofil zsinórok negyed százada debütáltak a Közép-Kelet Európai horgászpiacokon. A márka sikere töretlen, de azóta a zsinórok mellett szinte minden kellék, kiegészítő elérhető, ami egy modern pontyhorgász számára szükséges. A termékpaletta fejlesztése, frissítése folyamatos. 2017-ben is több tucat újdonságot találnak majd a horgászok a boltok polcain. Kezdjük a sort a Feeder Neo orsó bemutatásával, aminek fejlesztésekor a tavaly nagy sikereket elérő kétsebességes Double Speed orsó volt a kiindulópont. A Baitrunner rendszerű, tehát nyeletőfékes orsónál a fékerőt egy kapcsoló segítségével gyorsan tudjuk változtatni. Az orsó áttétele 5,5:1-hez, ami igen gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé. 5 csapágy biztosítja a sima futást és a precíz működést, az orsó tűgörgős visszaforgás gátlóval rendelkezik, így kisebb a gubancolódás veszélye. Elsősorban feeder horgászatra ajánljuk, ekkor aknázhatjuk ki legjobban az orsó adta lehetőségeket.

Mivardi

Mivardi_cover

MIVARDI egyedülálló és meghatározó márkája a Cseh és európai piacon. A Mivardi termékei között megtalálható a szuper prémium horgászfelszerelések amik M-CARP jelöléssel vannak ellátva. Természetes megtalálható a Mivardi termékek között a haladó vagy fél-profi horgászok részére készült termékek is. Továbbá a Mivardi gondolt a hobbi vagy hétvégi horgászokra is, így ŐK is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket itt.

 

M-CARP

m-carp-ps.jpgA szuper prémium termékek a legelkötelezettebb és legigényesebb horgászok számára készülnek. Az M-CARP szó egyértelműen kifejezi azt, amit a MIVARDI képvisel a piacon. Ezek a termékek a legnagyobb elkötelezettséggel készülnek, ami biztosítja a megbízható működést, tökéletes gyártást és hosszú élettartamot. Az M–CARP logóval ellátott termékek könnyem megkülönböztethető a többi MIVARDI terméktől. A M-CARP szimbólummal ellátott termékek könnyen felfedeztetőek a MIVARDI katalógusában. Az M-CARP termékek több díjat nyertek az elmúlt évek horgász kiállításain. Legkiemelkedőbbek ezek közül is az M-CARP sátor (2012 és 2013-ban az év sátorának) valamint az M-CARP fotel 2012-ben az év fotelének választottak, a prágai horgász kiállításon megkapta a Grand Prix díjat.

http://www.mivardi.com

https://www.facebook.com/mivardi/

 

Netrisk.hu Zrt. – A piacvezető biztosítási portál

netrisk-2Az 1994-ben alapított Netrisk.hu online biztosítási portál Magyarország első biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt.

A Netrisk.hu az elmúlt 23 évben több mint 1 millió online ügyfelének segített megkötni a biztosítását. A portálon a látogatók megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhetik biztosítási ügyeiket. A Netrisk.hu teljes körű alkuszi szolgáltatást nyújt a biztosítási díjak kiszámításától a biztosítások megkötésén át a kárbejelentésig és tanácsadásig. Mindezt az ügyfelek az év 365 napján, a nap 24 órájában kényelmesen, az otthonukból vagy a munkahelyükről intézhetik megspórolva az utána járás fáradalmait.

A Netrisk.hu az elmúlt években hozzálátott szolgáltatási portfóliója fejlesztéséhez, hogy ügyfelei a biztosításon túl egyéb témákban is segítséget kapjanak az összetett, bonyolult szolgáltatások összehasonlításához. 2013-tól a Netrisk.hu a Bankkalkulator.hu nevű portálján már a banki termékek, hitelek, kölcsönök, folyószámlák, hitelkártyák világában is segít eligazodni ügyfeleinek.

 

JET FISH

jetfish_logo_620A Jet Fish 1990-ben alapult, fő tevékenysége bojli, horog csali és etetőanyag gyártása. Már a legelejétől kezdve a fő szempont a legjobb minőség megteremtése úgy, mint a HNV bojlik. Bio termékeink Európa szerte népszerűek és jól beváltak. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára a gyártás folyamán. Bojliaink első osztályú összetevőkből állnak és gőzben pároljuk őket, hogy a minőségüket a leghosszabb ideig megőrizzék. Idővel a csalijaink sikeresek és népszerűek lettek a kontinensen. Jelenleg Európa számos országába szállítjuk termékeinket számtalan első osztályú horgásztermékkel együtt úgy, mint bojlik, pelletek, ízfokozók, dípek, pop-up-okat, method mixeket, stb… Naponta 2 tonna bojlit gyártunk, amivel Csehország legnagyobb bojli gyártói vagyunk. Továbbá, üzemeltetünk egy magán tavat, a Hejlov tavat, ami híres a lenyűgöző nagy ponty állományáról. Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő termékünket és ez által elégedett vevőink között köszönthetjük.

http://www.jetfish.cz/

 

Flajzar

LOGA_Flajzar_Fishtron_barev_nagy

 

FLAJZAR, s.r.o 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Cseh elektronikai piacon. Jól ismert a saját, egyedülálló fejlesztéseiről az elektronikai eszközök és felszerelések terén, majd ezt követi munka vagy tömeggyártás. Termékeink magas színvonalúak amelyet a felhasználok nagyra értékelnek. A FISHTRON kapásjelzőnk számos díjat nyert különböző kiállításokon. FISHTRON termékek a legmagasabb minőséget, modern dizájnt, és tartósságot képviselnek.

http://www.flajzar.cz/en/

https://www.facebook.com/flajzar.cz/

 

Carp’R’Us & Karel Nikl

3_2Carp’R’Us és a Nikl cég büszke szponzora az IBCC 2018-nak, a verseny a lenyűgöző Balatonon kerül megrendezésre. A tó a természet gyönyörű alkotásának egy része. Ma már tudjuk, minden kétséget kizárva, hogy a Balaton az európai pontyhorgászat ikonikus helyszíne.

A Carp’R’Us 1996-ban Ray Dale-Smith által alapított angol cég. Ray mindig is egy újító volt a horgász felszerelések terén, aki sohasem félt új dolgokat kipróbálni. Találmányai manapság már hétköznapi felszerelésnek számítanak, de abban az időben revolúció volt. Cégünk az európai pontyhorgász igényeire fókuszál és folyamatosan új termékeket fejleszt. Megemlíthetjük az ATS horgokat, amik nagy tavakra, nagy pontykora és nehéz körülményekre lettek megalkotva – ellenálló és megbízható. További kiemelkedő termékünk például a Strip-X zsinórok, amelyek erősek és egy külső ellenálló bevonattal vannak ellátva, hogy a legnehezebb körülmények között is megállják a helyüket.

Karel Nikl cég 2001-ben alapult, fókuszálva a pontyos csalikra és etetőanyagokra. Karel célja a kezdetektől fogva egyértelmű. Olyan terméket gyártani, ami egy picit drágább, mint az átlag, de a minőség a legmagasabb. Manapság a Nikl cég, vezető csali gyártó a Cseh és Szlovák piacon és folyamatosan növekszik Európa szerte. 2010-ben a Nikl és Carp’R’Us között szoros partneri megállapodás jött létre, amelynek köszönthetően létrejött Csehországban az európai disztribúciós központ. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a Karel Nikl csalik és a Carp’R’Us által gyártott kivalló minőségű termékek tették mindkét céget sikeressé. Karel számos versenyt nyert már meg horgászkarrierje során. Egyik legnagyobb eredménye WCC 2016 győzelme és bajnokok bajnoka cím amit WCC 2017-ben kapott. Carp’R’Us csapat 3szor nyert zsinórban, amit eddig senki nem tudott utánuk csinálni. Karel és csapata második lett a 2016-os IBCC-n és a Nikl & Carp’R’Us team csapat megnyerte az 5 legnagyobb fogott ponty versenyét a 2017-es IBCC-n.

Mi már nagyon várjuk a 2018-as IBCC-t.

 

A Don Carp Baits egy dinamikusan fejlődő cég, aminek sikere nem más, mint a minőség! Termékeinket mi sem igazolja jobban, mint hogy cégünk és termékeink ismét helyet kaptak ezen Nemzetközileg is helytálló rendezvényen az IBCC –n! Cégünk számára ez egy igazán nagy elismerést jelent és egyben visszaigazolást nyer Munkásságunk, amit az elmúlt pár évben tettünk a horgásztatás kapcsán! Az IBCC-n elért előkelő szektor II. Hely szint úgy igazolta, hogy termékeink országos szinten is meg állják a helyüket! A Don Carp Baits horgászai egész évben vallatják ország szerte a horgász vizeket és büszkeséggel tölt el, hogy ezen időszakokban, évszaktól függetlenül sikeres túrákról tesznek beszámolót! Termékeinket évről évre egyre több horgász előszeretettel használja! Visszajelzéseik és a termékeinkkel elért eredményeik, a 20 kg feletti egyedi rekordok megdöntéseivel hozzá járulnak ahhoz, hogy mindig szemelőt tartsuk cégünk alap szemléletét: A MINŐSÉG MINDENEK FELETT! Nagyon régi álmom vált valóra, a Don Carp Baits meg nyitja saját Bojlis tavát, talán ebben ”úttörők” vagyunk hisz csali gyártóként elértük azt, hogy saját tavunk legyen és lehetőségünk nyíljon arra is, hogy mint vendéglátók is jeleskedjünk a Don Carp Lake-n. 2016. őszén rengeteg nagytestű hal került telepítésre! Telepítések és naprakész információkat a facebook oldalunkon meg találjátok. Ezúton köszönjük az IBBC –nek az ismételt lehetőséget és a horgász társainknak a Don Carp Baits termékeibe vetett bizalmat!

A Don Carp Lake ma Magyarország egyik leg dinamikusabban fejlődő tava! Meg nyitása óta óriás léptekkel fejlődik a 28 HA bojlis paradicsom! A tó 22 darab faházas bojlis állással rendelkezik amelyből 2 darab a kíméleti részen a vízre építve található és a VIP elnevezést kapták! A tóba telepített halak hamar népszerűvé tette ezt a csodálatos tavat! Számos 30+ és 20+ pontynak és amurnak adnak otthont! Kiváló infrastruktúrának köszönhetően akár családok számára is ideális hely a Don Carp Lake! Kulturált zuhanyzók és illem helyekkel van kiépítve a tó! Meleg ételek és hideg frissítő italok állnak rendelkezésre a tó büféjében a vendég számára!

 

Sok szeretettel várunk mindenkit a halak birodalmába!                                                      www.doncarplake.hu

 

 

 

Ruházati szponzor a Pinewood

A Svéd Pinewood cég immár 20. éve szolgálja ki a természetszeretők széles táborát. A skandináv és közép Európai országokban már évek óta egyaránt ismert a horgász, vadász és túrázó hölgyek, urak és gyermekek körében.

Dieter Dotzel német képviselőnk úgy fogalmazott, hogy „a PINEWOOD a felkelő csillag a szabadidő ruházati piacon”

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a keleti országokban az elmúlt tíz évben sikerült, az egyik legismertebb vadászpiaci résztvevővé fejlődnünk.

A Pinewood egyik célja az, hogy a legszélesebb választékkal most már a horgászokat is, úgy minőségben, mint funkcionalitásban maximálisan kiszolgálja. Ami azt jelenti, hogy nincs olyan időjárás, amire a Pinewood-nak ne lenne tökéletes megoldása.

Mi szó szerint az alsónadrágtól a fedőruháig a legmegfelelőbbet nyújtjuk, annak érdekében, hogy az Ön szabadban töltött ideje teljes komfortban teljen!

Ismerkedjen meg választékunkkal a www.pinewood.eu weboldalunkon.

 

 

Giants Fishing az IBCC 2018 hivatalos mérleg és mérlegelő zsák ellátója

giants fishing

 

 

Giants Fishng, 2009-ben alapult. Fiatalos, dinamikus márka friss innovatív ötletekkel és dizájnnal, aminek a központjában a horgász társadalom áll. A folyamatos és gyors sikernek valamint egy remek horgászokból álló csapatnak köszönhetően adott a lehetőség, hogy a Giants Fishing meghatározó tényezővé váljon a horgászfelszelést gyártó cégek között a Cseh és Szlovák piacon.

 

TÁMOGATÓK:

 

Hotel Club Tihany****

Club Tihany_logoA Hotel Club Tihany a festői Tihanyi félsziget csúcsán, közvetlen vízparton, 130 000m2-en (17 futballpályányi területen )  várja kedves Vendégeit a Balaton part legnagyobb konferencia (2600 fő) és szállás (1450 fő) kapacitásával, 1200m2-es wellness szigettel, számtalan gyermek- és sportprogrammal.

1000 éves Bencés apátság, festői halászfalu, lenyűgöző szépségű táj, csodálatos balatoni panoráma, pezsgő kulturális élet, híres borvidék, vendégszerető emberek – megannyi érv, hogy megismerjék Tihanyt és ellátogassanak a Hotel Club Tihanyba!
Budapesttől 120 km-re, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban ,közvetlenül a vízparton fekszik a Club Tihany üdülőközpont. Igazi paradicsom a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
Egyedi balatoni rendezvényhelyszín, egyedi környezetben, egyedi ajánlatokkal.
Hangulatos bungalók és kényelmes szállodai szobák közül válogathatnak kedvük és igényük szerint a pihenni vágyók. A faházakban a házi kedvencek is szívesen látott vendégek.
Családoknak is ideális: Balaton parti családi pihenés gyermekbarát szolgáltatásokkal, „szülőbarát” árakkal.

 

Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

balaton2 Társaságunk fő feladata a Balaton ökológiai szemléletű halgazdálkodásának megvalósítása. Elsődleges cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása, ami a horgászat számára értékes halfajokból – a javuló vízminőség mellett is – optimális fogás elérését biztosítja, nem fenyeget a halállomány sokszínűségének megszűnésével, továbbá biztosítja a természeti értékek védelmét és a minőségi turizmus feltételeit.

Alapvető cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása és fenntartása, amely a horgászok érdekeit a legszélesebb körben szolgálja, az őshonos halfajok telepítése során igazodik a tó természetes halnevelő és haleltartó képességéhez, erősíti az őshonos halállományok sokszínűségét és megújulási lehetőségét, továbbá hozzájárul a természeti értékek védelméhez és a minőségi turizmus fejlesztéséhez.

Társaságunk legfontosabb tevékenységei a következők:

 •            az állami tulajdonban lévő balatoni halállomány megőrzése és fejlesztése
 •            a természetes szaporodó helyek megőrzése, védelme és fejlesztése, élőhely rekonstrukció.
 •            mesterséges szaporodó helyek kifejlesztése és gyakorlati alkalmazásának bevezetése, fenntartása
 •            a Balaton és a Kis-Balaton szükség szerinti szelektív állományszabályozó halászata
 •            a hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási terv keretében végzett tervszerű haltelepítés
 •            tógazdasági haltermelés a balatoni telepítésre kerülő hal előállításának céljából
 •            horgászengedélyek kibocsátása, horgásztatás
 •            horgászturisztika fejlesztésében való aktív részvétel
 •            halőrzési tevékenység a Balaton halállományának védelmében
 •            a természetes (tavaszi) és rendkívüli halelhullás következményeinek elhárítása, haltetem gyűjtés
 •            a balatoni sudárponty fajtafenntartása és szaporítása
 •            a lehető leghatékonyabb védekezés a nagy kárókatona (Phalacrocorax carbo) ellen.

 

HHNHE_logoA Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület rövidített nevén HHNHE 2013. december 11-én alakult meg. Az Egyesület fő célja a rekreációs horgászat népszerűsítése, a horgászsport fejlesztése, a hazai és a külföldi horgászlehetőségek biztosítása, a horgászetika tiszteletben tartása és az arra való nevelése, a természetes és az épített környezet megóvása.

A lakosság több, mint 10%-a, mintegy 1,2 millió ember kerül kapcsolatban a horgászattal közvetlenül vagy a családján keresztül. Egyesületünk több éve folyamatosan segíti az embereket abban, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek a horgászatnak.

Segítünk Önnek abba, hogy:

 • hozzájuthasson a szükséges állami jegyéhez
 • azonnal elvégezzük az adminisztrációt (hazánkban egyedül álló gyorsasággal)
 • egyeztetett helyen és időben állunk a rendelkezésükre
 • 000 Forint értékű Energofish ajándékkuponnal lepjük meg Önt, mint egyesületi tagunkat

Egyesületünk taglétszáma folyamatosan növekszik, 2016-ban már 5-6 ezer fővel büszkélkedhettünk. Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy Cseh László és Erdei Zsolt (Madár) is az Egyesületünk tiszteletbeli tagja.

2017-es évben az egyik fő cél kitűzésünk között szerepel a nemzetközi partnereinkkel történő kölcsönös kooperatív kapcsolat kiépítése, melyen keresztül lehetőség nyílik a környező országokban történő horgászatra. Mindezek mellett vizsgáztatási lehetőséget is biztosítunk minden kedves leendő tagunk számára.

Keressen minket, hogy kereshessük Önt!

Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület

Egy Csapatban Vagyunk!
http://hhnhe.hu/
Magyar Országos Horgász Szövetség

Screen Shot 2015-10-09 at 10.58.57_csapat

A Magyar Országos Horgász Szövetség a több, mint ezer horgászegyesületet tömörítő megyei és területi szövetségek közös, országos szervezete, mely szervezeti rendszerén keresztül közel 350 000 horgász érdekképviseletét és érdekvédelmét látja el. Ezen, széles társadalmi kört érintő tevékenységen belül a horgászsport ma már hivatalosan is elismert sportág, a MOHOSZ tagja a MOB Nem Olimpiai Sportágak családjának is. A horgászsport támogatását szolgálja a  Magyar Csapat / Team Hungary támogatási rendszer, mely lehetővé teszi, hogy a horgászcikk gyártásban, kereskedelemben érintett vállalkozások vagy más társaságok különböző fokozatú támogatói kategóriákban pénzbeli vagy egyéb támogatási módozatokkal segítsék a horgász versenysport résztvevőit.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login