Szponzorok

Amennyiben szeretne ön is a szponzorok közé tartozni, kérje ajánlatunkat a tamas.csorgo@ibcc.hu e-mail címen.

FŐSZPONZOR:

fishing-300x194Fishing & Hunting

A Fishing And Hunting a térség legnépszerűbb horgász-vadász csatornája.

A Fishing And Hunting a nap 24 órájában sugároz horgász és vadász filmeket, sorozatokat, versenybeszámolókat és magazinokat. Legyen szó helyi, országos, regionális, vagy világszintű versenyekről, a Fishing And Hunting mindenhol jelen van és tudósít az aktuális eseményekről.

A Fishing And Hunting ismeretterjesztő, oktató műsorokkal szélesíti a horgászok, vadászok tudásának tárházát, természetbarát műsoraival hívja fel a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára.

A Fishing And Hunting műsora izgalmas, változatos és színvonalas, a csatorna könnyen megtalálja az utat minden horgász, vadász és természetkedvelő szívéhez. A Fishing And Hunting szerkesztősége kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a csatorna műsorában nagy számban szerepeljenek helyi kötődésű anyagok, nem csak egzotikus távoli tájakon készült felvételek.

A Fishing And Hunting garancia a minőségi szórakoztatásra. A csatorna Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában, Horvátországban, Boszniában és Moldáviában érhető el.