SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

 

theone_s

 

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak. A The One négy fajta csali palettával rendelkezik, a Red, eper-frankfurti, a Black, Squid-szilva, a Purple, rákos, és Gold, scopex-vajkaramella ízesítésű. A The One csapata folyamatosan teszteli a termékeket, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.

CarpExpert logo

A legelső Carp Expert márkajelzéssel ellátott monofil zsinórok negyed százada debütáltak a Közép-Kelet Európai horgászpiacokon. A márka sikere töretlen, de azóta a zsinórok mellett szinte minden kellék, kiegészítő elérhető, ami egy modern pontyhorgász számára szükséges. A termékpaletta fejlesztése, frissítése folyamatos. 2017-ben is több tucat újdonságot találnak majd a horgászok a boltok polcain. Kezdjük a sort a Feeder Neo orsó bemutatásával, aminek fejlesztésekor a tavaly nagy sikereket elérő kétsebességes Double Speed orsó volt a kiindulópont. A Baitrunner rendszerű, tehát nyeletőfékes orsónál a fékerőt egy kapcsoló segítségével gyorsan tudjuk változtatni. Az orsó áttétele 5,5:1-hez, ami igen gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé. 5 csapágy biztosítja a sima futást és a precíz működést, az orsó tűgörgős visszaforgás gátlóval rendelkezik, így kisebb a gubancolódás veszélye. Elsősorban feeder horgászatra ajánljuk, ekkor aknázhatjuk ki legjobban az orsó adta lehetőségeket.

 

netrisk_nagy

Netrisk.hu Zrt. – A piacvezető biztosítási portál

Az 1994-ben alapított Netrisk.hu online biztosítási portál Magyarország első biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt.

A Netrisk.hu az elmúlt 23 évben több mint 1 millió online ügyfelének segített megkötni a biztosítását. A portálon a látogatók megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhetik biztosítási ügyeiket. A Netrisk.hu teljes körű alkuszi szolgáltatást nyújt a biztosítási díjak kiszámításától a biztosítások megkötésén át a kárbejelentésig és tanácsadásig. Mindezt az ügyfelek az év 365 napján, a nap 24 órájában kényelmesen, az otthonukból vagy a munkahelyükről intézhetik megspórolva az utána járás fáradalmait.

A Netrisk.hu az elmúlt években hozzálátott szolgáltatási portfóliója fejlesztéséhez, hogy ügyfelei a biztosításon túl egyéb témákban is segítséget kapjanak az összetett, bonyolult szolgáltatások összehasonlításához. 2013-tól a Netrisk.hu a Bankkalkulator.hu nevű portálján már a banki termékek, hitelek, kölcsönök, folyószámlák, hitelkártyák világában is segít eligazodni ügyfeleinek.

2016-ben pedig Telenet.hu.hu néven elindult a Netrisk.hu távközlési szolgáltatásokat összehasonlító portálja, ahol a látogatók a tv, internet, mobil és telefon csomagokat hasonlíthatnak össze és meg is rendelhetik az igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat.

 

BearCreeks GmbH – Segítünk a horgászoknak szerte a világon, hogy több halat fogjanak!

1995-ben Victor Tang, a BearCreeks tulajdonosa, megkapta első európai megrendelését 918 dollár értékben. Azóta a BearCreeks, mint eredeti gyártó, a világ vezető pontyozó márkáinak partnere már több, mint 20 éve. 2005-ben Victor Tang megtervezte első etetőhajóját, hogy a pontyhorgászok minél távolabbra tudják bejuttatni a csalit és a horgot. A hajó a “waverunner, Quad, bait cruiser, sea guard vagy soul bait” neveket kapta, és az európai ponythorgászok kitörő lelkesedéssel fogadták. Az etetőhajó 6 modellje közül több százezret adtak el több, mint 30 európai, amerikai, ázsiai és dél-afrikai országba, Oroszországgal és Ukrajnával együtt. A GPS robotpilótával felszerelt etetőhajóknak, a halradaroknak, az elektromos kapásjelzőknek és a powerbankoknak hála, a BearCreeks a horgászipar vezető elektronikai cikkeket gyártó cége. Az elmúlt években a BearCreeks, mint nemzetközi outdoor márka, napról napra fejlődött, és egyre több innovatív termékkel állt elő, mint például a rozsdamentes rod pod, kereszttartók, bankstick leszúrók, főzőszettek, sátrak, fotelek és hálózsákok. Az elkövetkezendő években a BearCreeks további növekedése várható.

 

 

LT Baits? IGEN! Az LT Baits-szt 2018-ban alapította Lukáš Trnka, majd 2019-ben megkezdődött a cég termékeinek értékesítése. A különböző bojlik és egyéb termékek több, mint 10 éves tesztelés eredményei, aminek köszönhetően az LT Baits Csehországban és a külföldi piacon is jelen van. Az LT Baits egyedi célokra kíván csalikat gyártani, legyen szó különböző méretű halak gyors fogásáról, vagy a nagyobb pédányok szelektálásáról. Minden alapja a hosszú és kimerítő tesztelés, valamint a minőségi alapanyagok. Az LT Baits ideális választás a versenyeken való sikeres szerepléshez, de az egyszerű hétköznapi pecákhoz is. A tulajdonos Lukáš Trnka reméli, hogy mindenkinek sikerül valóra váltani az álmait!

 

A Jet Fisht 1990-ben alapították. A cég bojlik, csalik és haltápok gyártásával foglalkozik. A kezdetektől fogva a lehető legjobb minőségű termékeket igyekszünk előállítani, mint például a HNV bojlik. A Biosquid, Biokrab és Biokrill termékeink egész Európában elterjedtek és népszerűek. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára és az elsőosztályú gyártási folyamatra. Az általunk gyártott bojlik alapanyaga a legjobb minőséget képviseli. A minőség megőrzése érdekében a bojlikat gőzben főzzük. Idővel a termékeink nagy népszerűségre tettek szert az egész kontinensen. Jelenleg több európai országba exportálunk, és nagyjából 1000 csúcsminőségű terméket gyártunk, köztük bojlikat, pelleteket, boostereket, dippeket, speciális bojlikat, pop-upokat, method mixeket, stb. Naponta 2 tonna bojlit gyártunk, így mi vagyunk a legnagyobb gyártó Csehországban. A Hejlov magántó szintén a mi fenntartásunkban van. A tó közismert a cseh horgászok körében, kiemelkedő nagyponty-állománnyal rendelkezik. Hisszük, hogy Ön is megtalálja az Önnek leginkább megfelelő termékeket, és csatlakozik elégedett vásárlóinkhoz.

Jarda Tesinsky

 

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található.

A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

You must be logged in to post a comment Login