SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

A Jet Fisht 1990-ben alapították. A cég bojlik, csalik és haltápok gyártásával foglalkozik. A kezdetektől fogva a lehető legjobb minőségű termékeket igyekszünk előállítani, mint például a HNV bojlik. A Biosquid, Biokrab és Biokrill termékeink egész Európában elterjedtek és népszerűek. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára és az elsőosztályú gyártási folyamatra. Az általunk gyártott bojlik alapanyaga a legjobb minőséget képviseli. A minőség megőrzése érdekében a bojlikat gőzben főzzük. Idővel a termékeink nagy népszerűségre tettek szert az egész kontinensen. Jelenleg több európai országba exportálunk, és nagyjából 1000 csúcsminőségű terméket gyártunk, köztük bojlikat, pelleteket, boostereket, dippeket, speciális bojlikat, pop-upokat, method mixeket, stb. Naponta 2 tonna bojlit gyártunk, így mi vagyunk a legnagyobb gyártó Csehországban. A Hejlov magántó szintén a mi fenntartásunkban van. A tó közismert a cseh horgászok körében, kiemelkedő nagyponty-állománnyal rendelkezik. Hisszük, hogy Ön is megtalálja az Önnek leginkább megfelelő termékeket, és csatlakozik elégedett vásárlóinkhoz.

Jarda Tesinsky

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek az UFO Sinker céget, mely ólommentes súlyok gyártására specializálódott. A súlyok nagy sűrűségű betonból és egyéb speciális anyagokból készülnek. Minden általunk használt anyag 100% környezetbarát.

A súlyok egy mágnes segítségével összegyűjthetők és újrahasználhatók, valamint dippekbe is bele tudjuk mártani őket. Az UFO Sinker súlyok több, mint 4 g/cm3 súlyúak, vagyis kétszer olyan nehezek, mint a kő. Ezt egy magnetit nevű természetes vasérc segítségével tudtuk elérni. Az UFO Sinker különböző formákban és méretekben kínál súlyokat.

Minden IBCC versenyzőnek speciális kedvezményt biztosítunk a legnehezebb súlyokból. A súlyok előrendeléssel megrendelhetők és a helyszínen átvehetők, ahol az UFO Sinker egy külön standdal várja a horgászokat.

A különböző súlyok megtalálhatók a www.ufosinker.com honlapon.

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található.

A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

A Krmiva Hulín – Ing. Roman Küršner céget 2009-ben alapították. A cég fő profilja a csali- és műcsaligyártás. A cég, már a kezdetektől, kizárólag a saját receptjei alapján dolgozik, így termékei között nem találhatók olcsó, tömeggyártott cikkek. A gyártó néhány terméke egészen egyedülálló a cseh piacon, például a 45-50 mm-es pelletek, valamint a 38 mm-es harcsás pelletek. Az előbbieken kívül megemlíthetjük még a saját termékünket, a Krill liquid folyékony aromát, mely a vízben rendkívül jól oldódik. Termékeink értékesítése közvetlenül az e-shopunkon keresztül történik, így az árakat alacsonyan tudjuk tartani, és a minőség is garantált. Cégünk így lett Csehország egyik vezető gyártója. Csehországban jelenleg mi kínáljuk a legtöbb, a csalik házi készítéséhez szükséges, nyersanyagot. Több, mint 100 féle nyersanyagot kínálunk, különböző csomagolásokban. Egy horgászszezonban így több, mint 3 tonna terméket forgalmazunk naponta. 2015-től kézzel kevert és hidegen sajtolt kutyatápot is gyártunk. Vevőink a tenyésztőkből és a horgászok köréből kerülnek ki. Vevőink nagy része Csehországból és Szlovákiából való, de bármely európai országba tudunk szállítani. Hisszük, hogy egyre több vevő választ minket, akik igazolni fogják, hogy az olcsóbb termékek is lehetnek jó minőségűek.

You must be logged in to post a comment Login