SZEKTOR SZPONZOROK

SZEKTOR SZPONZOROK:

 

theone_s

 

A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak. A The One négy fajta csali palettával rendelkezik, a Red, eper-frankfurti, a Black, Squid-szilva, a Purple, rákos, és Gold, scopex-vajkaramella ízesítésű. A The One csapata folyamatosan teszteli a termékeket, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.

CarpExpert logo

A legelső Carp Expert márkajelzéssel ellátott monofil zsinórok negyed százada debütáltak a Közép-Kelet Európai horgászpiacokon. A márka sikere töretlen, de azóta a zsinórok mellett szinte minden kellék, kiegészítő elérhető, ami egy modern pontyhorgász számára szükséges. A termékpaletta fejlesztése, frissítése folyamatos. 2019-ben is több tucat újdonságot találnak majd a horgászok a boltok polcain. Kezdjük a sort a Feeder Neo orsó bemutatásával, aminek fejlesztésekor a tavaly nagy sikereket elérő kétsebességes Double Speed orsó volt a kiindulópont. A Baitrunner rendszerű, tehát nyeletőfékes orsónál a fékerőt egy kapcsoló segítségével gyorsan tudjuk változtatni. Az orsó áttétele 5,5:1-hez, ami igen gyors szerelék bevontatást tesz lehetővé. 5 csapágy biztosítja a sima futást és a precíz működést, az orsó tűgörgős visszaforgás gátlóval rendelkezik, így kisebb a gubancolódás veszélye. Elsősorban feeder horgászatra ajánljuk, ekkor aknázhatjuk ki legjobban az orsó adta lehetőségeket.

 

netrisk_nagy

Netrisk.hu Zrt. – A piacvezető biztosítási portál

Az 1994-ben alapított Netrisk.hu online biztosítási portál Magyarország első biztosítási alkuszi szolgáltatást nyújtó honlapja, melynek létrehozója és üzemeltetője a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zrt.

A Netrisk.hu az elmúlt 23 évben több mint 1 millió online ügyfelének segített megkötni a biztosítását. A portálon a látogatók megbízhatóan, biztonságosan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhetik biztosítási ügyeiket. A Netrisk.hu teljes körű alkuszi szolgáltatást nyújt a biztosítási díjak kiszámításától a biztosítások megkötésén át a kárbejelentésig és tanácsadásig. Mindezt az ügyfelek az év 365 napján, a nap 24 órájában kényelmesen, az otthonukból vagy a munkahelyükről intézhetik megspórolva az utána járás fáradalmait.

A Netrisk.hu az elmúlt években hozzálátott szolgáltatási portfóliója fejlesztéséhez, hogy ügyfelei a biztosításon túl egyéb témákban is segítséget kapjanak az összetett, bonyolult szolgáltatások összehasonlításához. 2013-tól a Netrisk.hu a Bankkalkulator.hu nevű portálján már a banki termékek, hitelek, kölcsönök, folyószámlák, hitelkártyák világában is segít eligazodni ügyfeleinek.

2016-ben pedig Telenet.hu.hu néven elindult a Netrisk.hu távközlési szolgáltatásokat összehasonlító portálja, ahol a látogatók a tv, internet, mobil és telefon csomagokat hasonlíthatnak össze és meg is rendelhetik az igényeiknek megfelelő szolgáltatásokat.

 

BearCreeks GmbH – Segítünk a horgászoknak szerte a világon, hogy több halat fogjanak!

1995-ben Victor Tang, a BearCreeks tulajdonosa, megkapta első európai megrendelését 918 dollár értékben. Azóta a BearCreeks, mint eredeti gyártó, a világ vezető pontyozó márkáinak partnere már több, mint 20 éve. 2005-ben Victor Tang megtervezte első etetőhajóját, hogy a pontyhorgászok minél távolabbra tudják bejuttatni a csalit és a horgot. A hajó a “waverunner, Quad, bait cruiser, sea guard vagy soul bait” neveket kapta, és az európai ponythorgászok kitörő lelkesedéssel fogadták. Az etetőhajó 6 modellje közül több százezret adtak el több, mint 30 európai, amerikai, ázsiai és dél-afrikai országba, Oroszországgal és Ukrajnával együtt. A GPS robotpilótával felszerelt etetőhajóknak, a halradaroknak, az elektromos kapásjelzőknek és a powerbankoknak hála, a BearCreeks a horgászipar vezető elektronikai cikkeket gyártó cége. Az elmúlt években a BearCreeks, mint nemzetközi outdoor márka, napról napra fejlődött, és egyre több innovatív termékkel állt elő, mint például a rozsdamentes rod pod, kereszttartók, bankstick leszúrók, főzőszettek, sátrak, fotelek és hálózsákok. Az elkövetkezendő években a BearCreeks további növekedése várható.

 

 

LT Baits? IGEN! Az LT Baits-szt 2018-ban alapította Lukáš Trnka, majd 2019-ben megkezdődött a cég termékeinek értékesítése. A különböző bojlik és egyéb termékek több, mint 10 éves tesztelés eredményei, aminek köszönhetően az LT Baits Csehországban és a külföldi piacon is jelen van. Az LT Baits egyedi célokra kíván csalikat gyártani, legyen szó különböző méretű halak gyors fogásáról, vagy a nagyobb pédányok szelektálásáról. Minden alapja a hosszú és kimerítő tesztelés, valamint a minőségi alapanyagok. Az LT Baits ideális választás a versenyeken való sikeres szerepléshez, de az egyszerű hétköznapi pecákhoz is. A tulajdonos Lukáš Trnka reméli, hogy mindenkinek sikerül valóra váltani az álmait!

 

A Jet Fisht 1990-ben alapították. A cég bojlik, csalik és haltápok gyártásával foglalkozik. A kezdetektől fogva a lehető legjobb minőségű termékeket igyekszünk előállítani, mint például a HNV bojlik. A Biosquid, Biokrab és Biokrill termékeink egész Európában elterjedtek és népszerűek. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok használatára és az elsőosztályú gyártási folyamatra. Az általunk gyártott bojlik alapanyaga a legjobb minőséget képviseli. A minőség megőrzése érdekében a bojlikat gőzben főzzük. Idővel a termékeink nagy népszerűségre tettek szert az egész kontinensen. Jelenleg több európai országba exportálunk, és nagyjából 1000 csúcsminőségű terméket gyártunk, köztük bojlikat, pelleteket, boostereket, dippeket, speciális bojlikat, pop-upokat, method mixeket, stb. Naponta 2 tonna bojlit gyártunk, így mi vagyunk a legnagyobb gyártó Csehországban. A Hejlov magántó szintén a mi fenntartásunkban van. A tó közismert a cseh horgászok körében, kiemelkedő nagyponty-állománnyal rendelkezik. Hisszük, hogy Ön is megtalálja az Önnek leginkább megfelelő termékeket, és csatlakozik elégedett vásárlóinkhoz.

Jarda Tesinsky

 

 

A MIVARDI Csehország legfontosabb, a közép-európai régióban jól ismert, márkája. A MIVARDI termékkínálata között prémium pontyozó felszerelések találhatók, M-CARP szimbólummal ellátva. A termelésünk másik része az egyre fejlődő match és feeder iparra összpontosít. A termékkínálatunk között nagy mennyiségű, hobbihorgászoknak kifejlesztett felszerelés is található.

A felsőbb kategóriás termékeinket a szenvedélyes és igényes horgászoknak ajánljuk. Ez a rövid jellemzés jól illik a M-CARP logóval ellátott MIVARDI termékekre. Ezen termékek esetében kiemelt szempont volt a legjobb minőségű alapanyagok használata, a tökéletes gyártási minőség, valamint a megbízható és hosszan tartó működés. Az M-CARP logó segít beazonosítani ezeket a termékeket a MIVARDI széles kínálata között. A logó minden exkluzív M-CARP terméken megtalálható a katalógusban. Ezek a termékeink számos díját nyertek a horgászkiállításokon. A legkiemelkedőbbek a sátraink és székeink, melyek több díjat is nyertek. (Bivvy of the year 2013, Bivvy of the year 2012, Chair of the year 2012 és a legjobb terméknek járó nagydíj a Fishing in Prague kiállításon).

 

Carp’R’Us és Nikl

2019-ben a Carp’R’Us és a Nikl újra a – Balatonon megrendezésre kerülő – IBCC horgászverseny egyik szponzora. A tó egy igazi természeti csoda, és minden kétséget kizáróan az európai pontyhorgászat ikonikus helyszíne.

A Carp’R’Us egy brit vállalat, melyet 1996-ban alapítottak. Az alapító Ray Dale elévülhetetlen érdemeket szerzett a végszerelékek fejlesztésében. Ray egy igazi innovátor volt, aki soha nem félt az új dolgok kipróbálásától, és rengeteg új terméket hozott a piacra, melyek forradalmi újításnak számítottak, de ma már széles körben elterjedtek. A fluocarbon anyagok és zsinórok, a Snag Clip rendszer, a Mouthsnagger beforduló előkék, a Longshank Nailer, a Centurion 2000 és a Cranked hook horgok csak néhány a Carp’R’Us termékei közül.

Az utóbbi években a Carp’R’Us az európai horgászok igényeire koncentrált és új termékeket kínál a horgászoknak. Érdemes megjegyezni, hogy az ATS horgok kifejezetten a nagypontyok horgászatára lettek kifejlesztve, nagy kiterjedésű vizeken. Ha röviden akarjuk összefoglalni, az ATS horgok az erő és megbízhatóság példaképei. A 2019-es év újdonságai között főzsinórok és előtétzsinórok találhatók. A szerelékek készítéséhez vadonatúj leadcore előkéket készítettünk.

A Karel Nikl céget 2001-ben alapították. A cég fókuszában a bojlik és pontycsalik készítése áll. A Karel üzletstratégiája a kezdetektől fogva ugyanaz. A lehető legjobb minőségű termékek kínálása a vevőinknek. Ma a Nikl s.r.o. piacvezető Csehországban és Szlovákiában, és más európai országokban is dinamikusan fejlődik.

2010 óta a cég szorosan együttműködik a Carp’R’Us céggel. Először a cseh és a szlovák piacon voltunk jelen közösen, majd később egy központi raktárt hoztunk létre Csehországban, a Carp’R’Us európai terjesztéséhez. Az együttműködés eredménye egy szoros kapcsolat lett a két cég között.

Bátran kijelenthetjük, hogy a Karel Nikl csalik és a jó minőségű Carp’R’Us végszerelékek kombinációja sok sikerhez segítette hozzá a két márkát. Karrierje során a Karel sok pontyozó versenyen vett részt és a legtöbb ilyen versenyen jó eredményeket ért el. A legkiemelkedőbb eredményeink között tartjuk számon a WCC győzelmet 2016-ban, és a “Bajnokok bajnoka” cím elnyerését ugyanezen a versenyen, 2017-ben. A Nikl & Carp’R’Us csapat zsinórban háromszor megnyerte a WCC csapatversenyt. A 2016-os IBCC versenyen a Karel csapata a második helyen végzett, míg 2017-ben a Nikl&Carp’R’Us az első helyet érte el az 5 hal összsúly-versenyében.

Izgatottan várjuk a folytatást!

 

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek az UFO Sinker céget, mely ólommentes súlyok gyártására specializálódott. A súlyok nagy sűrűségű betonból és egyéb speciális anyagokból készülnek. Minden általunk használt anyag 100% környezetbarát.

A súlyok egy mágnes segítségével összegyűjthetők és újrahasználhatók, valamint dippekbe is bele tudjuk mártani őket. Az UFO Sinker súlyok több, mint 4 g/cm3 súlyúak, vagyis kétszer olyan nehezek, mint a kő. Ezt egy magnetit nevű természetes vasérc segítségével tudtuk elérni. Az UFO Sinker különböző formákban és méretekben kínál súlyokat.

Minden IBCC versenyzőnek speciális kedvezményt biztosítunk a legnehezebb súlyokból. A súlyok előrendeléssel megrendelhetők és a helyszínen átvehetők, ahol az UFO Sinker egy külön standdal várja a horgászokat.

A különböző súlyok megtalálhatók a www.ufosinker.com honlapon.

 

 

A Sportcarp az IBCC büszke szponzora 2019-ben.

A Sportcarp története 1995-ig nyúlik vissza. A céget a széles körben elismert pontyhorgász, Vlastimil Vápeník alapította. A Sportcarp a kezdetek óta a minőségi horgászfelszerelések importálására koncentrál, főként Angliából és más országokból. A cég a saját termékeinek gyártására és fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektet. Saját termékeik magas minőségű pontyozó botokból, horgokból, végszerelékekből, rengeteg horgászzsinórból és egy széles csaliskálából állnak. A cég tökéletes működését a felkészült munkatársak biztosítják. Így válhatott a Sportcarp Csehország piacvezetőjévé.

You must be logged in to post a comment Login