Ruházati szponzor a Navitas

A Navitas célja mindig is nagyon egyszerű volt: stílusos, csúcsminőségű horgászruházatok előállítása. Tudjuk, hogy a különbség “jó” és “tökéletes” között a részletekben rejlik. Éppen ezért minden Nagy-Britanniában fejlesztett és gyártott Navitas termék ezen szempontok figyelembe vételével készül. Ahogy a Navitas növekszik, úgy szélesedik termékskálája is. A mindennapi alaptermékektől a csúcstechnikás termékeken át a díjnyertes lábbelikig, termékeink között minden megtalálható.

Az elképesztő sikerű NVTSCORE termékek elindítása után egy fekete színkombinációjú melegítőnadrággal és egy gyerekeknek szánt kollekcióval bővült a kínálat, elérhető áron. Továbbra is fontos hangsúlyt kaptak a részletek és a kényelem. Az időjárás viszontagságaival az NIA kinti kollekciónk segít felvenni a küzdelmet. Az NIA egy olyan rendszert alkot, melyen belül kedvünk szerint váltogathatjuk a ruhadarabokat, igényeinknek megfelelően.

Lábbelikínálatunk két vízálló darabbal bővül: az XT2 edzőcipővel és a Hybrid midtop bakanccsal, mely mindennapi használatra és a vízparton is ideális. Amikor hidegebbre fordul az idő, a legjobb választás a Sherpa zip-hoos pulóver és egy kétrészes thermo alapréteg.

Női kollekciónkat szintén bővítettük a Sherpa zip hoody bevezetésével. Ez a gyapjúszálas  ruhadarab tökéletes védelmet nyújt a hideg hónapokban.

Minden Navitas termék Angliában kerül fejlesztésre. A tervezés során kiemelt szempontok az esztétikus megjelenés, a jó tapintás és a részletekre való odafigyelés. Ez az, ami megkülönböztet minket a többi gyártótól…