VI. Országos Pontyfogó Bajnokság – 2.forduló – Végeredmény

Kilogrammok döntöttek el egy-egy helyezési számot az A és a C szektorban is, de végül a The One Team III. csapata közel 8kg-mal megelőzve az SBS Baits Carp Club II. csapatát 2.helyet horgászott, a C-ben pedig a Tubertini – Maros Mix Carp Team Club III. csapata megtartotta előnyét, és sikerült az 1 pontot érő helyezést megszerezniük. Ők egyébként az A szektorban is kimagasló eredménnyel horgásztak 1. helyezést (487,66kg), aminek köszönhetően igazán izgalmas harmadik forduló elé nézünk.

11

12

72ora

Végeredmény

A második fordulót követően a The One Team megtartotta előnyét, de a Tubertini-Marosmix Carp Team Club csapatai mindössze 2 helyezési ponttal lemaradva szorossá tehetik a harmadik, egyben záró fordulót. Természetesen a másik két klub is bármibe beleszólhat, így 2 hét múlva ismét egy komoly versengést követhetünk majd végig.

Klubok összevetésében a 2.fordulót követően:
1.    The One Team: (1+1+2) + (1+2+3) = 10 pont
2.    Tubertini-Marosmix Carp Team Club: (3+2+3= 8) + (1+1+2) = 12 pont
3.    SBS Baits Carp Club: (2+3+1) + ( 2+3+4) = 15 pont
4.    Big Carp Baits Team: (4+4+4=12) + (4+4+3 ) = 23 pont

Hivatalos végeredmény, helyezési pontok (docx): VÉGEREDMÉNY

Találkozunk a harmadik fordulóban is, ahol természetesen ismét megpróbálunk folyamatosan friss információkkal közvetíteni a versenyt, hiszen az utolsó forduló minden bizonnyal hasonló izgalmakat tartogat majd!

Írta: Csákány Attila

Fényképezte: Csákány Attila, BSHE

You must be logged in to post a comment Login